OppJazz'et Honda

Strømdopet Honda Jazz snart i en butikk nær deg.

OppJazz'et Honda
Publisert
Sist oppdatert

Nå er det offisielt. Honda skal vise Jazz Hybrid under bilutstillingen i Paris i oktober. Allerede før vi har hørt superlativene fra Honda er det fristende å be dem moderere seg. Det er tross alt snakk om en velkjent bil, med en velkjent teknologi.

Bilen er den samme Jazz som har vært på markedet en stund. Teknologien er den samme hybridløsningen som finnes i både Insight og CR-Z, en særdeles enkel løsning som knapt er verdt sin egen vekt og kostnad. Derfor frykter vi det blir med en viss skuffelse vi kommer til å følge den nye Honda Jazz Hybrid kjøre den røde løper i Paris i slutten av september.

Vi likte imidlertid nye Honda Jazz da vi kjørte den i duell mot Toyotas konkurrent - les om det her!

Nye plastdetaljer

Jazz Hybrid får den samme 1,3-literen som vi finner i Insight i dag. Denne er paret med en CVT girkasse, og mellom der sitter en liten elektromotor som dekker opp for betegnelsen hybrid. Jazz Hybrid vil kjennes igjen på at detaljer er endret, som front- og baklyktene, frontgrillen, fangerne, og litt kromdetaljer på bakluken. For de som virkelig vil vise sin entusiasme over å ha kjøpt seg en hybrid, så er det bare å bestille bilen i en spesiell limegrønn farge som er særegen for hybridversjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer