Dette vil Hyundai Kona Electric koste

Oppsiktsvekkende priser

Hyundai Kona blir overraskende billig. Se prisene her.

HYUNDAI KONA ELECTRIC: Elbil-versjonen av Hyundai Kona har endelig fått en pris. Foto: Hyundai
HYUNDAI KONA ELECTRIC: Elbil-versjonen av Hyundai Kona har endelig fått en pris. Foto: Hyundai Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag offentliggjorde Hyundai Norge i en pressemelding prisene på den ettertraktede elbilen Hyundai Kona. Der blir det avslørt at innstegsmodellen koster fra 325.900 kroner:

KONA electric 64 kWh Teknikk 325.900 kronerKONA electric 64 kWh Teknikk med skinninteriør 335.900 kronerKONA electric 64 kWh Teknikk med soltak og skinninteriør 345.900 kronerMetallic lakk koster 4.900 kroner.

Prisene inkluderer veiledende frakt- og leveringsomkostninger på 10.900 kroner. Da blir den levert til Drammen, ifølge Hyundai Norge.

Har ventet lenge

Om lag 20.000 nordmenn har i lengre tid stått på venteliste på den ettertraktede elbilen. I mars måtte Hyundai Norge stenge lista for nye navn. De som har reservert seg får nå førsterett til å bestille bilen.

Det er ikke lenge siden at Hyundai Kona fikk designskryt da anerkjente Wards Auto skulle kåre de ti beste bilinteriørene. Hyundai har valgt å kun tilby Kona Electric med den største batteripakken og motoren i Norge.

Med rekordsterke 482 kilometer rekkevidde (WLTP – ikke NEDC, som er på vei ut), elmotor på 204 hk og et litium-ion-polymerbatteri på 64 kWh vil kundene få mye elbil for pengene. Den nærmeste konkurrenten til den lille elbil-SUV-en Hyundai Kona Electric er per i dag bare Opel Ampera-e.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer