Overlegen nybilgaranti

Kia forbedrer sin garanti ytterligere og tilbyr nå den overlegent beste nybilgarantien i det norske markedet.

Kia Venga - kommer snart
Kia Venga - kommer snart Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De koreanske bilmerkene Chevrolet (tidligere Daewoo), Hyundai og Kia har de siste årene brukt nybilgaranti-våpenet aktivt for å vinne nye kunder. Hyundai innledet garantiracet allerede i 2002 ved fjerne kjørelengdebegrensningen og ble dermed det første merket som tilbød sine kunder tre år garanti med fri kjørelengde. Det vanlige var - og er fortsatt - tre år/100.000 kilometer.

Så, i 2005, tok Chevrolet et stort sprang ved å tilby fem år nybilgaranti. Inntil da var det kun japanske Mitsubishi som hadde tatt sjansen på å tilby en så raus garanti her i landet (vær imidlertid oppmerksom på at Chevrolet i ettertid har gått tilbake til tre år garanti). I 2007 var det Kias tur til å virkelig slå på stortrommen, med en fem år nybilgaranti pluss to år drivlinjegaranti for to av sine modeller (cee'd og Sportage). Deretter, den 1. januar 2009, innførte Hyundai fem år nybilgaranti med fri kjørelengde.

Syv år full nybilgaranti

Og nå er det altså klart at Kia fra og med den 1. januar i år har forbedret sin garanti ytterligere. Kia tilbyr nå syv år full nybilgaranti for samtlige modeller. Den norske Kia-importøren fører for tiden kun modellene Picanto og cee'd, men i løpet av de nærmeste månedene vil den store firehjulstrekkeren Sorento og fleksibilen Venga introduseres i det norske markedet. Ifølge importøren vil en femte modell, nye Sportage, lanseres her i landet kommende høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer