Oversikt og bilder

Med priser fra under 50.000 kroner til nærmere 130.000 kroner er det ikke bare bruksområdene som bestemmer modellvalget.

Publisert
Sist oppdatert

Nærmere 130.000 kroner anslår Polaris at Sportsman 500E vil koste når den dukker opp i Norge i løpet av høsten. Det er mye penger for en ATV som har fått halvert effekten og blitt utstyrt med blinklys. Vi tipper at den kanskje vil bli for spesielt interesserte, men at lillebror Phoenix vil stå for store deler av salget med sin attraktive pris under 50.000 kroner.

Alle modellene har revers og elektrisk start, og har variatordrift som i praksis fungerer som automatgir.

Phoenix 200

Vi fikk lekt en del med nye Phoenix, og den er kanskje den morsomste av alle. Lav vekt gjør at den er relativt kvikk og letthåndterlig, og rask nok til at runder på crossbanen er god underholdning. Phoenix liker seg også i terrenget, og er den klart mest lettkjørte. Utseendet går mer i retning Quad enn ATV, men med bagasjebrett på plass og klargjort for tilhengerfeste er nyttealibiet i orden. Spesielt for Phoenix i forhold til konkurrentene er at kraften er overført til drivhjulene via en kardang og ikke kjede. Prisen blir som nevnt i underkant av 50.000 kroner, og den er ventet til landet i november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer