På 3,5 time solgte de 1.200 eksemplarer av el-Golfen!

Elbil-bonanzaen i Norge fortsetter. Det kan selgerne av kommende e-Golf skrive under på.

Kun få timer etter at bestillingen åpnet hadde 1200 kunder bestilt ny VW e-Golf. Bilen kommer på markedet i juni. Foto: VW
Kun få timer etter at bestillingen åpnet hadde 1200 kunder bestilt ny VW e-Golf. Bilen kommer på markedet i juni. Foto: VW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klokken 09.00 i dag åpnet nemlig importøren av elbilen VW e-Golf, Harald A. Møller, opp for bestilling av bilen som først kommer til Norge i juni.

Etter tre og en halv time hadde vanvittige 1.200 bestillinger rullet inn. Det betyr rundt 5,7 bestilte biler i minuttet.

– Dette er helt utrolig! Pågangen har vært enorm og vi har allerede i lang tid merket stor interesse fra kundene, sier informasjonssjef for Volkswagen i Norge, Anita Svanes til DinSide.

Vi har allerede kjørt prototypen, og våre erfaringer får du her.

Svanes kan videre fortelle at 65 av deres totalt 72 forhandlere skal selge bilen, og at det opprinnelige salgsmålet for i år var 2500 e-Golf.

Det spørs om ikke det målet nå må oppjusteres. Lignende forhåndsinteresse har ikke importøren opplevd siden lillebror, den elektriske e-up! ble lansert sist høst. Da fikk de 300 bestillinger i løpet av fire minutter før bestillingssystemet brøt sammen.

Det er dårlige nyheter for hovedkonkurrenten Nissan Leaf, som ble bestselger i Norge i januar.

LES OGSÅ: Vi sparte 200 kroner dagen på å kjøre elbil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer