Peugeot 406 SR

Peugeot lanserer en ny modell i 406-serien i sommer: Peugeot 406 SR. Den blir markedsført som svært billig.

Peugeot 406 SR
Publisert

Importøren melder om at den nye modellen er rimeligere enn den tidligere billigste versjon i 406-serien, Peugeot 406 ST In Business. Selv om prisen på 406 SR er lavere, er den nye modellen bra utstyrt. Den har blant annet ABS-bremser, to kollisjonsputer, servostyring, sentrallås, lyktespylere,oppvarmede forstoler og elektronisk startsperre.

1,8 liter

Den nye og rimeligere utgaven av Peugeot kommer med en 1,8 liters motor. Man kan velge mellom 90 og 112 hestekrefter, men prisforskjellen tilbake til Peugeot 406 ST 1,8 krymper betydelig etter hvert som hestekreftene øker.

90 eller 112 Hk

En 406 SR med 90 hestekrefter har en listepris på 219 000 kroner. Dette er omtrent 19000 kroner mindre enn den tidligere billigste utgaven,som har 110 Hk. Selv om prisforskjellen kan synes stor ved første øyekast, har det sin naturlige forklaring i at 90 Hk er i minste laget for en såpass tung bil. Vil du derimot ha en bil med 112 hestekrefter, skrumper prisforskjellen raskt inn til omtrent 6000 kroner.

Små prisforskjeller

Importøren melder om nedsatte priser for andre modeller. Prisen på Peugeot 406 ST med 112 hestekrefter blir satt ned med 3000 kroner. XN-versjonene av mellomklassemodellen Peugeot 306 blir inntil 6000 kroner billigere. I følge importøren er dette betydelig lavere priser. I realiteten utgjør det nær sagt ingen ting. Når du investerer i en ny bil er det uansett vanlig at du får en rabatt på ca. 10 prosent av listeprisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer