Peugeot 407 i 2004

Det er lenge siden 1995, da Peugeot 406 etterfulgte Peugeot 405. Om ett år overtar 407, hele 9 år etter.

Publisert
Sist oppdatert

Den nye Peugeot 407 vil gjøre entre på bilutstillingen i Geneve til våren neste år. 406 begynner å bli gammel og med 407 skal forspranget til både tyske, svenske og japanske konkurrenter hentes inn.

De første bildene

De første bildene av bilen avslører ikke så veldig mye, men du kan se at Peugeot blir en volumiøs bil med store hjul og store støtfangere. Den får også frontlys som strekker seg godt oppover på siden av panseret. Det er også et kjempehull i tildekkingen foran på bilen. Det kan tyde på den får en stor lavtsittende grill som du kan se på de manipulerte bildene.

Nye motorer

PSA og Ford holder på med utvikling av nye dieselmotorer og disse vil du finne i den nye 407. Den minste blir en 1,6-liter med 110 hestekrefter og 240 newtonmeter. Neste steg blir en toliter med 135 hestekrefter og 320 newtonmeter. Dagens 2,2 liters HDI-motor vil antagelig få mer effekt å havne på 160 hestekrefter og 350 newtonemeter.

Designet på bilen er gjort av Peugeot selv og er ledet av Gérard Welter. Han skal også være ansvarlig for stasjonsvognutgaven av 407 samt kupeen som antagelig skal hete 507. Det er så fall det samme navnet BMW brukte på sin berømte roadster fra 1956.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer