Peugeot 807 på plass

Nye Peugeot 807 har vært i salg på kontinentet siden i fjor høst. Nå lanseres den franske flerbruksbilen også i Norge.

Peugeot 807 på plass
Publisert
Sist oppdatert

Vi fikk stiftet bekjentskap med nye 807 i Paris allerede i juni i fjor. Da var det meningen at bilen skulle lanseres i Norge høsten 2002. Slik gikk det imidlertid ikke, Norges-lanseringen ble kraftig forsinket.

Men nå er altså 807, som etterfølger 806, omsider på plass. 807 er en flerbruksbil og vil dermed utfordre biler som Toyota Previa, Mitsubishi Space Wagon og Shagalhambra (Volkswagen Sharan, Ford Galaxy og Seat Alhambra).

Fra 375.000 kroner

Den foreløpige startprisen er oppgitt til snaue 375.000 kroner. Da får man et eksemplar med fem seter, toliters bensinmotor som yter 137 hestekrefter og utstyrsnivå SR. SR inkluderer blant annet elektronisk stabilitetsprogram (ESP), 6 kollisjonsputer, manuelt klimaanlegg, rattbetjent radio og tidsstyrt tilleggsvarmer. Sistnevnte er relativt uvanlig i kombinasjon med bensinmotorer, men er ikke desto mindre en flott gadget som blant annet fungerer som en strømuavhengig kupévarmer.

Velutstyrt ST

Legger du på snaue 40.000 kroner ekstra, får du en tilsvarende bil med utstyrsnivå ST. ST inkluderer elektronisk klimaanlegg, regnsensor, fartsholder, elektriske vindusheiser i bakdørene, vendbare forseter og aluminiumsfelger. I tillegg kan du briefe med elektriske skyvedører og sju seter. Det er også mulig å få sju seter i SR-utgavene, men dette koster 6.000 kroner ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer