Peugeot jobber med ny syvseter

Rett etter at Peugeot har sluppet bilder av nye 3008, viser det seg at en større utgave også er på vei.

Foto: Automedia
Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

3008 er basert på Peugeots kompaktklassebil 308. Den ekstra 0’en i navnet indikerer at den er blitt større, både i lengden og høyden. Men den har fortsatt bare fem sitteplasser. Disse spionbildene viser at Peugeot er i ferd med å utvikle et nytt alternativ for de som trenger opptil syv sitteplasser.

Mer om 3008 leser du her.

Mindre enn 807

Peugeot har allerede i dag 807, en stor flerbruksbil, men denne er både dyr, relativt gammel og vel stor for mange. Det er de mer kompakte syvseterne som har vært i vinden de siste årene. Blant disse er Volkswagen Touran, Renault Grand Scienic og Citroën Grand C4 Picasso.

Sistnevnte vil nok dele mange komponenter med bilen på bildene og sånn sett er det ikke overraskende at Peugeot velger å komme med en slik modell.

Skyvedører?

Den ekstra seteraden blir neppe veldig romslig, men stor nok til at barn trolig vil sitte greit. Hvorvidt syvseterversjonen av 3008 kommer med praktiske skyvedører, er litt usikkert. Vår bildeleverandør og kilde Automedia hevder i alle fall at den gjør det, men ut i fra bildene er det ikke lett å si. Taklinjen blir nok uansett litt høyere enn på vanlige 3008.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer