Peugeot tester sportskupé

Peugeot kommer snart med en oppsiktsvekkende liten sportskupé.

Se flere spionbilder i fotoalbumet, samt bilder av konseptversjonen fra 2007 Foto: Automedia
Se flere spionbilder i fotoalbumet, samt bilder av konseptversjonen fra 2007 Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

308 RC Z var navnet på konseptversjonen av denne bilen da den ble vist på Frankfurt-utstillingen for snaut to år siden. Litt etter dette ble det klart at Peugeot aktet å videreføre dette konseptet og komme med en produksjonsversjon i løpet av ikke så altfor lang tid. Det betyr at den nå kan være relativt nærme.

Det antyder i alle fall disse bildene som viser at Peugeot ikke er så langt unna med denne bilen. Testbilen er ikke alt for tung kamuflert, noe som ofte er en indikasjon på at man nærmer seg produksjonsstart.

Spesiell bakrute

Dermed er det også mulig å gjøre seg opp en mening om hvordan utseendet blir til slutt. Noe av det mest spektakulære på konseptbilen var den bølgete bakruten. Den ser på disse bildene faktisk ut til å være beholdt på testbilen og dermed den kommende produksjonsvarianten. To langsgående bølger strekker seg fra bagasjelokket og opp mot taket.

TT-assosiasjoner

De spenstige proporsjonene er også beholdt, og de flestes tanker trekkes nok unektelig litt i retning av Audi TT. I detaljene kjenner man imidlertid igjen Peugeot-stilen, ikke minst i de langt bakstrukne frontlyktene og den store grillen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer