Phaeton-effekt på Passat

Trekk fra luksusbilen Phaeton dukker opp på den nye Passaten som skal løftes flere hakk i størrelse og prestisje.

Publisert
Sist oppdatert

Særlig den særpregede slake takprofilen vil gi klare assosiasjoner til Phaeton, og lyktene skal også i følge vår kilde i Automedia være inspirert av luksusbilen. Det er Automedia som har laget de manipulerte bildene i artikkelen.

Opp en klasse

Målet med den nye Passaten skal være å klatre ut av klassen der Ford Mondeo og Opel Vectra befinner seg, og å kapre kunder i den klassen der vi finner Audi A6, BMW 5-serie og Mercedes-Benz E-klasse. Om de lykkes vil høstens Paris-utstilling gi det første svaret på, og våre grundige tester her på DinSide Motor vil gi det endelige svaret.

Kjente motorer

Med alle modellene som deler på motoralternativene i Volkswagen-familen er det sjelden at det dukker opp mange nye motorer i forbindelse med en ny modell. Sannsynligvis er W8-motoren et avsluttet kapittel, og en vanlig V8-motor vil være mer sannsynlig.

Sannsynligvis vil både 1,9 TDI og 2,0 TDI være å finne i Passat ved introduksjonen. Det grommeste dieselalternativet blir nok en 2,5-liters V6 som i dag strekker seg til 180 hestekrefter under panseret i blant annet Audi A4.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer