Piaggio MP3 LT

Årets smarteste scooterkjøp? Det er i hvert fall ikke langt unna.

Piaggio MP3 LT
Publisert
Sist oppdatert

Jeg likte tre-hjuls scooteren Piaggio MP3 svært godt når jeg prøvekjørte den i 2007: For det første synes jeg den ser tøff ut, men det viktigste er selvsagt at den både er morsom og sikker å kjøre. Det ekstra forhjulet gir deg nemlig både bedre veigrep i svingene, og ikke minst langt kortere bremsestrekning.

Mer om hvordan MP3-scooteren fungerer i praksis får du i testen her!

Kjør den med førerkort for bil!

Dessverre måtte du ha sertifikatet på tung motorsykkel for å kjøre den forrige modellen. I Norge ble de nemlig klassifisert som tung MC, noe som naturlig nok begrenset populariteten i markedet. Fra og med våren 2009 tok imidlertid Piaggio noen taktiske grep, og det har tydeligvis vært en suksess.

- Ja, i disse dager selger vi omtrent en MP3-sykkel hver eneste dag, sier en storfornøyd Gunnar Falk fra MC Oslo til DinSide. I 2009 kom nemlig Piaggio MP3 i en LT-versjon, som i praksis er lik forgjengeren, bortsett fra en viktig detalj: Sporvidden mellom forhjulene har økt med 4,5 cm, og den kan dermed kjøres av alle som har vanlig bilsertifikat.

Se video av hvordan MP3-scooteren svinger i praksis (merk 2007-modellen): 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer