Pickup fra Jeep

SPIONBILDER: Jeep har ikke stilt med pickup på nesten 20 år, men nå ser det ut som Wrangler dukker opp i pickup-drakt.

Publisert
Sist oppdatert

Og det er firedørs-versjonen Wrangler Unlimited som får sidedørene bak sveiset igjen, og deler av kupeen omgjort til lasterom.

Wrangler Unlimited er en versting av en offroader, men det ser ut som pickup-versjonen vil få bladfjærer bak og med det litt mindre følsomme terrengegenskaper. Lastekapasiteten øker derimot med god, gammeldags bladfjæring.

Sjekk hva bilen din er verdt

Sannsynligvis blir det samme kraftige 2,8-liters dieselmotor som i Wrangler under panseret, den leverer 410 Nm og 177 hestekrefter, og kan leveres med sekstrinns manuell eller femtrinns automagirkasse.

Kan bli varebil

Den norske importøren jobber med å få vanlig firedørs Wrangler Unlimited godkjent som varebil, men en pickup-versjon blir nok lettere å få helskinnet avgiftssystemet.

For å lage pickup av Wrangler Unlimited er takkonstruksjonen endret med en lang plastbit fra hekken og frem til b-stolpen. Det er ingen offisielle opplysninger om Wrangler pickup foreløpig, men bilen på bildene ser relativt produksjonsklar, og vi kan håpe på at pickupen er med når Jeep viser 2009-modellene på nyåret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer