Plass, interiør og ustyr

Passat CC-interiøret fremstår som elegant og premium-aktig. Utstyrsnivået er høyt. Benplass er ikke noe problem, men takhøyden blir snau for høye voksne.

Publisert
Sist oppdatert

Det må understrekes av testbilene vi kjørte var fylt opp med godsaker som skinnseter, navigasjon, lyspakker og annet luksusutstyr. Slikt påvirker helhetsinntrykket av en bil. Likevel føler vi oss temmelig sikre på at også grunnutgaven av Passat CC vil oppleves som mer eksklusiv enn sedan- og stasjonsvognutgavene. Volkswagen har nemlig gjort relativt omfattende endringer også på interiør-fronten.

Mange nye elementer

Nytt og tøffere ratt med en rekke knapper for betjening av radio og kjørecomputer bidrar positivt, i likhet med nye instrumenter. Volkswagen har kastet ut to små, røde digitaldisplayer og i stedet overført informasjonen til en stor, elegant skjerm mellom hovedinstrumentene. Plassen som dermed ble frigjort er benyttet til å flytte temperatur- og tankmålerne inn i hovedklokkene.

Også hovedinstrumentene har fått ny design - inkludert nye nåler - og hvitt lys har erstattet den typiske blåfarven som kjennetegner instrumentbelysningen i ordinære Passat-utgaver.

Ny betjening

Samtidig er dashbordkonsollen endret, med nye knapper og dreiebrytere for betjening av klimaanlegg, radio og navigasjon. Den nye navigasjonskjermen har forøvrig høyere oppløsning og en mer glossy skjerm enn den vi kjenner fra tidligere Passat-visitter. Dørarmlenet er også nytt og et stort og klassisk dørhåndtak er på plass. Polstret dashbordplast og svært myke vinduskarmer både foran og bak bidrar til å løfte helhetsinntrykket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer