Plass, komfort og utstyr

God plass og høy kvalitetsfølelse går hånd i hånd i nye ML. Utstyrsnivået er godkjent, men med tanke på de høye prisene, burde standardustyrslisten vært enda lengre.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste vil være enige om at nye ML sett utenfra er mer raffinert, detaljrik og elegant enn sin forgjenger. Det samme kan sies om interiøret, som kjennetegnes ved stilsikkerhet, vakre detaljer og en høy kvalitetsopplevelse. De fire markante luftdysene i oval utførelse og de to instrument-tunnelene omkranses av aluminiumsringer og en stor og dominerende dashbordkonsoll lager et markant skille mellom de to forsetepassasjerene. Fordi Mercedes-Benz har flyttet girspaken opp til rattet, frigjøres plass i midtkonsollen, som er nesten like bred som dashbordkonsollen. Dermed har ML-designerne fått plass til to store koppholdere og et fremskutt midtarmlene.

Upåklagelig finish

Materialkvaliteten er førsteklasses. Nesten all plast er av den polstrede typen og overflatefinishen er upåklagelig. Integreringen av de ulike elementene er tett og de fleste knapper og brytere lette å betjene. For eksempel velges kupétemeperatur via to store, runde og lett tilgjengelig hjul. Den kombinerte blinklys- og vindusviskerhendelen er unntaket. Vi har aldri forstått hvorfor Mercedes-Benz absolutt skal insistere på denne løsningen - i motsetning til alle andre bilprodusenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer