Plass og innredning

Coaster 800 inneholder kabin, mye uteplass og behagelige sitteplasser. Det finnes mange praktiske rom hvor du kan stuve bort småting. Førerplassen er rommelig, men litt lite sittekapasitet bak vindskjermen.

Publisert

Båten minner veldig om en helt vanlig kabincruiser og det er først ved et nærmere øyekast du ser at denne har litt annen fasong. Det mest geniale er adgangen frem til baugen på hver side av kabinen. Kabinen er gjort smalere og det har blitt rom for en passasje på hver side. Du slipper med andre ord å balansere på smale dollbord, noe som flere og flere har innsett er en risikoforeteelse på sjøen. Hele veien frem til baugen er det rekker å holde seg fast i.

Førerplass

Førerplassen er et nydelig skue. Den gir et sportslig inntrykk, og skikkelige råvarer som stål og karbonfiber lager en fin ramme rundt føreren. Faria-instrumenter er fine i seg selv og blir enda bedre når de er innfelt i stål. Kompasset i midten er felt inn i karbonfiber og vi takker for at det for en gang skyld IKKE blir brukt en etterligning. Setet kan justeres med en bryter på instrumentpanelet. Du kan velge om du vil sitte normalt nede, om du vil stå å kjøre eller om du vil sitte høyt på setet. Alle posisjoner er perfekt til sitt bruk og siden det justeres elektrisk er det enkelt å forandre posisjon. Rattet kunne med fordel hatt tiltfunksjon. Dette ville gjort det enda lettere å finne en perfekt styreposisjon. Instrumenteringen er god , men det mangler timeteller. Dette trenger du for å foreta nødvendig ettersyn på riktige tidspunkter. Det er heller ingen dødmannsknapp som er en ekstra sikkerhet når du kjører alene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer