Plass og innredning

Ved første øyekast kan innredningen virke nokså tradisjonell, men vent litt: Sessa har utnyttet de fleste muligheter for å få bedre plass i denne daycruiseren med utenbordsmotor.

Publisert

La oss starte runden fra akterspeilet, der utenbordsmotoren regjerer, omkranset av en liten, teakbelagt badeplattform med badestige av teleskoptype og en dusj. Her er også en liten aktersofa med plass til 3 - 4 personer der ryggen kan legges ned. Dermed har du en solseng. Får første kritiske bemerkning til båten går på ryggputen i aktersofaen, som er svært lav. Dermed kan du fort bli sliten i ryggen.

Under aktersofa/solseng er det stuveplass der blant annet batteri og oljetank er plassert.

Åpen dørk

Frem til forsetene er det et hav av plass, i alle fall om man sammenligner det med andre daycruisere i samme størrelse. Det er såpass stor dørkplass i Islamorada at tre – fire personer kan fiske fra båten samtidig, og det uten at noen trenger å bekymre seg for at fiskesloet havner på dyre italienske skinnputer. Cockpiten er dessutten selvlensende.

Førerplassen er ryddig og oversiktlig, nesten litt i enkleste laget. Vi savner i alle fall batteri- og oljeindikator, og importøren vurdere for tiden ulike instrumentpaneler, og vi har grunn til å tro at båtene som selges for neste sesong får en fullstendig instrumentering. I likhet med flere italienske fritidsbåter er vi overrasket over en svært enkel ting: Hvor i alle dager mener italienske båtdesignere at vi skal sette fra oss brusflasker og kaffekopper? I Islamorada fant vi tre flaskeholdere -- inne i kabinen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer