Plass og innredning

Dekk, kabin og cockpit. Alt presset inn i en båt på drøye 20 fot. Askeladden har klart oppgaven bra, men samtidig er det rom for forbedringer.

I korte trekk er 635 WA konstruert med en rommelig cockpit bak vindskjermen. Forut er dekket, som du har tilgang til både styrbord og babord, hevet noe for å gi kabinen høyde.

Liten, men funksjonell kabin

Kabin løsningen var det vi fryktet mest. Lot deg seg i det hele tatt gjøre å presse en levelig kabin inn i en Walk Around på litt over 20 fot? Frykten viste seg ubegrunnet. Kabinen var nemlig ikke mer klaustrofobisk enn hos daycruisere på samme størrelse. Heller tvert i mot. Takhøyden var såpass god at det var fullt mulig å sitte oppreist i v-sofaen. Men et blivende sted er det ikke. I hvert fall ikke i våken tilstand. Men for et par overnattinger får det duge.

Mye var positivt ved kabinen: To knagger til å henge klær på, enkelt pantry og to luker som kunne åpnes. Disse to lukene er imidlertid alt som slipper lys inn i kabinen, og hadde det latt seg gjøre å konstruere noen vindusflater hadde den blitt adskillig mer trivelig å oppholde seg i. Porta Potti rett under hodet er heller intet pluss for trivselen. Kanskje utrykker Askeladdens kunder ønske om en slik fasilitet om bord, personlig ville jeg kastet det over bord ved første anledning. Man befinner seg aldri lenger unna fast land enn at man klarer å holde seg – fritidsbåter i CE-kategori C er som kjent ikke skipene for transatlantiske overfarter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer