Plass og innredning

Innredningen i White Shark 175 Club er svært enkel: Midtstilt konsoll, aktersofa og en v-sofa forut. Ikke mer enn det høyst nødvendige, og det er mer enn nok i en skjærgårdsjeep på 17,5 fot.

Det enkle interiøret gjør i våre øyne båten både stilren og elegant, det gir deg mye plass til disposisjon, og ikke minst, det er en drøm å vedlikeholde.

Et hav av stuverom

De franske båtkonstruktørene har tydeligvis lagt stor vekt på å ikke snyte deg for stuverom. For stuverom finner du der det i det hele tatt har vært praktisk mulig å konstruere noe slikt: Både under sofaen forut og akter, og inne i den ruvende konsollen. Dessuten er det innrettet et lite hanskerom styrbord for rattet. Hvis du ikke er fornøyd med stuveplassen i White Shark 175 Club foreslår vi at du holder deg unna skjærgårdsjeeper og heller satser på danskebåten.

Funksjonelle finesser

Franskmennene har også begått en genistrek under utviklingen av interiøret forut: V-sofaen forvandles ved hjelp to plater til en diger solseng. Her trives man. Rett og slett. Og blir man mett av sol og sulten på mat er det bare å hente frem bordbenet. Den samme platen som utgjorde solsengen fungerer nå som et hendig bord. Middagen er servert.

Fransk idioti

Fransk særhet er imidlertid ikke alltid like genial, den kan også grense mot det totale idioti. Man plasserer for eksempel ikke sikringsboksen i åpningen til et stuverom. Det vil si, gjør man det er man sikret at den vil rives av hver gang noe skal stuves vekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer