Plass og innredning

Nidelv 610 Sport er enkel og elegant. Men samtidig ikke blottet for mangler.

Du setter deg i det oppvippbare førersetet, justerbart i både i høyden og horisontalt. Bak den velutstyrte instrumenteringen, rammet inn i karbonfiberimitasjoner, faller teakrattet deg godt i hendene. Her er det sannelig ikke mye å sette fingeren på.

Fraværende skrangling

Motoren er våknet til liv, og det sjødyktige skroget skjærer gjennom bølgene. Hvor er den karakteristiske skranglingen som er de fleste plastbåters stebroderlige følgesvenn? Båten virker rett og slett kompakt, og de løse luker til stuverom holdes på plass av gode festemekanismer.

Fraværende detaljer

Etter hvert vekkes bevisstheten om at den fraværende skranglingen skyldes like fraværende detaljer. For Nidelv 610 Sport er ingen overlesset båt: Bak vindskjermen finner du to seter, samt en aktersofa som kan gjøres om til solseng. Det er også stort sett hva du finner i cockpiten. Båten får derfor et ryddig, elegant og kompakt preg. Vel og bra. Men mer skeptisk er vi til at denne estetikken går på bekostning av praktiske detaljer som små stuverom og koppholdere. Riktig nok finnes det et lite stuverom for mindre gjenstander babord. Likevel kunne Nidelv gjerne gitt oss mer av dette slaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer