Plass og innredning

Skibsplast 660 er ikke mer enn drøye 21 fot lang, men føles som om den er langt større. Tre vennepar kan uten fare legge ut på en skikkelig dagstur med 660.

Publisert

Hva som gjør at 660 virker så stor som den gjør, er vi rett og slett ikke sikre på. Uansett, faktum er at 660 gir svært god plassfølelse, og at faren for å oppleve klaustrofobiske anfall er liten. Akter finner du en L-formet sofa, med myke sitteputer og ditto ryggstøtter. Ved hjelp av broderte Skibsplast-logoer har sofaen, i likhet med forsetene, fått et eksklusivt preg. I tillegg har sitteputene striper som matcher det vinrøde skroget.

Fører- og passajersetet er av bøtte-typen, og gir svært god sidestøtte. Setene kan selvsagt justeres i både høyde- og lengderetning, men vi savner muligheten for å vippe opp sitteputen ved stående kjøring.

Full oversikt

Det elegante og oversiktlige instrumentpanelet med bakgrunn i edeltre har indikatorer for det meste. Den store turtelleren og fartsmåleren er flankert av målere for drivstoff, temperatur, oljetrykk og ladespenning. I midten finner du en lettlest trimindikator. Under instrumentene har Skibsplast plassert seks knapper for betjening av blant annet lanterne, vindusvisker og trykkvann.

Glatt ratt

Trerattet er av den eksklusive typen og føles som om det er satt inn med 30 strøk lakk. Men nettopp det at rattet er så glatt, kan også være negativt. For hvis du har våte hender, noe du ofte har i en båt, må du klemme hardt for å få kontroll på det glatte rattet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer