Plass og innredning

Foran er det en U-formet sofa, akter en benk og foran vindskjermen en liten puff. Bra plassutnyttelse, men er det bra med plass?

Publisert

På 4,8 meter er det høyst begrenset hva man kan oppnå av plass, men faktum er at løsningene i Coaster 480 er gode - og plassen som er til rådighet er større enn hva man kan forvente ut i fra å lese de tørre tallene.

For sannheten er at Coaster 480 har en rekke gjennomtenkte, og ikke minst originale, løsninger.

Sitt i bue

Spesielt festet vår entusiasme seg ved baugen av båten, og U-sofaen som var anrettet der. Stor nok både til etterlengtet solslikking og ikke minst sosial nok til sittegruppe - når ikke skipperen gir for mye gass...

For med gasshåndtaket ført solid mot anslag, og Oslo-fjorden i harnisk, ble blikkene mange og ikke minst iltre fra kollegaen som hadde falt for fristelsen til å tilbringe turen i baugen. Ikke så rart egentlig, for vedkommende var mer i luften enn godt var...

To av de fire elementer

Pluss får dessuten Coaster 480 for sin midtmonterte styrekonsoll med vindskjerm og håndrekker. Ikke bare har du muligheten til å gå rundt den på begge sider, men vektfordelingen når du er alene i båten er nærmest ideell. Det er også den høye vindskjermen med en solid, syrefast, håndrekke som du kan klamre deg fast til når turtallet er uanstendig og sjøen gjør sitt beste for å hive deg av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer