Plass og innredning

Buster XXL er registrert for syv personer, det er mange mennesker på et lite areal. Hvordan har produsenten utnyttet den vesle plassen de hadde til rådighet?

Buster XXL er en rommelig båt, liten tvil om det. Med to seter beskyttet av vindskjerm, sofa for tre akter og både en benk og et sete foran har båten god plass til det lovlige mannskapet på syv.

Gjennomtenkte detaljer

Sett under ett er Buster XXL en båt man heller gir komplimenter enn kritiserer: Blant annet har båten pulverlakkert dørk og riflete dekk, begge deler bidrar til økt sklisikkerhet. De aerodynamiske vindskjermene skaper heller ingen støyende turbulens. En liten utdyping på begge konsollene gjør at du lett kan oppbevare småting på ett sted.

Manglende puter til irritasjon

Helhetsinntrykket av plassløsningene i Buster XXL er også godt. Det er allikevel ting å sette fingeren på:

Til alle sitteplassene kan det leveres gode, enkle og praktiske puter, men som ekstrautstyr. Vi finner det urimelig at kunden skal måtte betale ekstra for så elementært utstyr til en båt i denne prisklassen.

Mens både sofaen akter og sitteplassene for øvrig har et raust preg er førersetet, og tilsvarende passasjersete babord, skapt i en gjerrigere ånd. De er rett og slett både for smale og for spinkle. Vi savnet også ryggputer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer