Plass og interiør

Vi liker det nye Verso-interiøret, men perfekt er det ikke. Bilens økte lengde kommer først og fremst lasterommet til gode.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har allerede nevnt at det nye Verso-interiøret fremstår som mer påkostet enn i dagens utgave. Vi har også nevnt at plassen bak tredje seterad har blitt større. Toyota hevder også at benplassen i baksetene har blitt 5,0 centimeter bedre. Vi rakk ikke å gjennomføre skikkelige målinger i Portugal, men den kan godt hende at denne påstanden holder vann. Vi opplevde i hvert fall benplassen på andre seterad som meget god. Som femseter tilbyr altså Verso mer enn god nok benplass.

Fortsatt trangt for syv

Når tredje seterad skal tas i bruk derimot, så opplevde vi også i nye Verso at andre seterad må justeres relativt langt frem, noe som betyr at benplassen på denne raden svekkes betraktelig. Vårt inntrykk er at det er mulig for syv voksne å ta plass, men trangt blir det også i nye Verso.

Vi innbiller oss forøvrig at takhøyden på tredje seterad er svakere i den nye utgaven, noe som betyr at høye voksne vil måtte bøye hodet. Dette slapp undertegnede sist gang vi testet dagens utgave.

Når det gjelder plass kommer vi imidlertid langt sterkere tilbake når vi får testet bilen skikkelig i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer