Plass og interiør

1-serie er ikke den mest romslige i klassen, men BMW har ikke glemt baksetepassasejerene. Interiøret er i klassetoppen.

Publisert
Sist oppdatert

BMW 1-serie er 422,7 centimeter lang og dermed et par centimeter lengre enn for eksempel Volkswagen Golf. Adgang til bilen kan gjøres gjennom fire dører, hvorav de to bakre er uvanlig store. Dermed sikres behagelig adgang til baksetene.

Bakseteplassen er ikke gedigen og det finnes mange kompaktbiler som byr på bedre plass. Likevel - helt galt er det ikke. Plassen til knærne er god nok for voksne og også føttene får litt spillerom, spesielt hvis forsetepassasjerene hever sine seter. Takhøyden er grei og kupébredden god nok til at to voksne har brukbar plassfølelse.

330 liter

Bagasjerommet er klassetypisk og rommer 330 liter. Den delte bakseteryggen kan legges ned, noe som går relativt smertefritt. Sitteputene kan imidlertid ikke vippes frem, noe som forhindrer muligheten for et flatt lasteromsgulv. Derfor har BMW "jukset" litt og laget en slak oppoverbakke i indre del av lasterommet. Dermed "forsvinner" høydeforskjellen mellom bagasjerom og bakseterygger og gulvet fremstår tilsynelatende som flatt.

Høy kvalitetsfølelse

Forsetepassasjerene har det selvsagt aller best i nye 1-serie. Disse kan glede seg over en høy kvalitetsfølelse, som først og fremst springer ut av materialvalg. Overgangen mellom dører og dashbord er tett, knapper og brytere elegante og hendler behagelige å betjene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer