Plass og komfort

Interiøret er pent å se på, men dessverre er ikke nye Accord bilen for deg som trenger et romslig baksete.

Publisert
Sist oppdatert

Med en lengde på 473 centimeter har Accord blitt en ganske stor bil. Dessverre betaler ikke det seg i alle ledd av bilen. For baksetet er i trangeste laget. Det gjelder i stor grad beinplassen, og spesielt fotbrønnen er litt for liten for de fullvoksne. Opp til biler som Ford Mondeo, Dodge Avenger og Mazda 6 er det langt hva gjelder plassforhold der bak. Dette er en av nye Accords største svakheter. Til gjengjeld er selve setene og sitteposisjonen meget bra. Det betyr at de som ikke er så store sitter veldig godt.

Heller ikke bagasjerommet er med sine 460 liter imponerer nevneverdig, selv om det i praksis ikke står så veldig mye tilbake for de fleste konkurrentenes.

Bra foran

Foran sitter man imidlertid bra og både store hoder og lange bein får bli med på tur. Fothvileren på venstre side sitter langt nok vekk til at de fleste sjåfører kan strekke på kløtsjfoten også når den hviler. Også på andre måter er kjørestillingen meget god, noe som blant annet henger sammen med de deilige setene.

Litt rotete

Førermiljøet for øvrig preget i denne høyeste utstyrsversjonen av mange knapper og en litt uoversiktlig layout. Vi regner med at man vender seg til dette etter hvert, men det er unektelig mange brytere og knapper å forholde seg til. Den store informasjonssentralen fungerer bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer