Plass og komfort

De fleste amerikanske bilmodeller vi har testet har ligger svært langt bak europeiske biler når det kommer til opplevd kvalitet og moderne løsninger. Journey overrasker derfor positivt.

Publisert
Sist oppdatert

For det første har Journey antiskrens som standardutstyr. Den har også partikkelfilter og lavt forbruk. Blinklyshendelen har tre-blink-funksjon, rattet kan justeres i dybden og akustisk håndbrekkvarsler er på plass. Begge forvinduene har ett-trykk-funksjon både ned og opp og store deler av dashbordet er trukket i polstret plast med fin overflatefinish. I taket finner vi et eget vidvinkelspeil for å holde oversikt med småtroll i baksetene og nesten samtlige knapper har belysning.

Knirking og ulyder er sjeldenheter og bilen virker generelt godt sammenskrudd. Når man glemmer å slå av vindusviskerne før man kutter motoren, så ender viskerne likevel opp i hvileposisjon. De seks diodebaserte leselysene kan justeres i alle retninger og førerens vindusknapper forblir aktive når man trykker på knappen som kobler ut vindusknappene i bakdørene (ingen selvfølge).

Gode oppbevaringsmuligheter

Samtidig er Journey god på de områdene som tradisjonelt har vært amerikanernes sterke sider. Blant annet kan den skilte med seks koppholdere og tallrike oppbevaringsrom. Deriblant to vanntette trau under gulvet på andre seterad og et stort rom under sitteputen på fremre passasjersete.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer