Plass og komfort

Plassforholdene er relativt gode, men komforten er middelmådig i Lancer Sports Sedan.

Publisert
Sist oppdatert

Det er sjelden vanskelig å finne nok plass foran i en bil. Det går greit også i nye Lancer, men et par ting trekker litt ned på kjørestillingen. For det første er rattet ikke justerbart i lengderetningen. Det er relativt oppsiktsvekkende og ganske enkelt for dårlig for en ny bil i denne klassen.

Ikke dybdejustering av rattet

Heldigvis sitter rattet såpass langt ute at også de uten armer på lengde med svømmerne Beijing-OL får det nærme nok uten å komme alt for tett på med beina. Men optimalt er det uansett ikke ettersom man knapt finner to mennesker med identisk kjørestilling.

Fothvileren til venstrebeinet sitter litt nærme slik at man får en litt vel krapp vinkel i kneet. Heldigvis er det mer plass innover litt til høyre, ved siden av bremsepedalen.

Gode seter

Setene er relatvt gode, selv om vi savnet mulighet til i justere vinkelen på sitteputen. Også med skinntrekk som vår testbil hadde, holdes man greit på plass i svingene.

I baksetet er det rimelig bra med plass. Takhøyden er ikke overdådig, men holder til de fleste. I tillegg er beinplassen god.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer