Plass og komfort

CW-utgaven av i30 er klart større en den vanlige kombien. Den når ikke helt opp til mellomklassen, men har likevel plass nok for de aller fleste.

Publisert
Sist oppdatert

Foran vil du ikke merke så store forskjellen sammenlignet med vanlige i30. Førermiljøet er identisk. Det betyr en relativt moderne design og brukbar kvalitetsfølelse. Tiden hvor koreanske biler lå i en egen klasse under europeerne og japanerne er definitivt forbi, i alle fall i denne klassen.

Pent

Materialkvaliteten er gjennomgående god og det hele ser pent og ordentlig ut. Likevel gir det ingen luksusfølelse og det er et lite stykke opp til de aller beste i klassen. Men i30 skiller seg på ingen måte negativt ut.

Setene er gode og tilbyr greit med støtte de fleste veier. Fireveis justering av rattet er også på plass og muliggjør en grei sittestilling.

Romslig baksete

Hopper vi bak i baksetet, merker man straks at det er mer romslig enn i den vanlige kombien. Dette skyldes ikke minst den økte akselavstanden. Dermed sitter en person på 175 centimeter svært bra bak seg selv. Også langt høyere personer får greit plass der bak. De aller fleste vil oppleve plassforholdene som mer enn tilstrekkelige.

Ikke størst bagasjerom

Det er i den aller bakerste avdelingen i30 CW taper mest i forhold til alternativene når det gjelder plassforhold. Ikke at den har dårlig lastekapasitet, men i forhold til en del av konkurrentene er ikke 415 liter spesielt imponerende. Da er det i alle fall positivt at baksetene kan legges ned med et håndgrep, og at lastegulvet da blir noenlunde flatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer