Plass og komfort

Vi har krabbet rundt i bilen, flyttet seter og prøvesittet de fleste mulige kombinasjoner. Jo, da. Dette funker bra.

Publisert
Sist oppdatert

Vår testbil var ikke utstyrt med verken seks eller syv seter. Dette er nemlig ekstrautstyr. Men de tre baksetene kan flyttes fritt mellom andre og tredje seterad slik at vi fikk testet det meste likevel.

Førermiljø

Men la oss starte helt foran og jobbe oss bakover. Fra førerplassen er det ikke mulig å skille SW fra den vanlige kombien. Det betyr et åpent og trivelig interiør med god kvalitetsfølelse. Kjørestillingen er grei nok, men vi kunne ønsket oss mulighet til å trekke til oss rattet enda litt til. Setene er imidlertid gode og på langturer sitter man godt.

Det er bra med små oppbevaringsrom og oversikten over interiøret er i det hele tatt god. Det tar ikke lange tiden før man har funnet ut av hvordan det meste fungerer her. I tillegg er romfølelsen svært god. Instrumentene er relativt lettleste selv om fartsmåleren har en gradering som passer bedre til svenske enn norske fartsgrenser. Markeringen er altså på 50, 70, 90 og så videre.

Digert glasstak

Hopper vi en seterad bak, merker vi fort at ting er annerledes enn i kombien. Plassen er bedre både til beina og hodet. I tillegg er glasstaket enda større og dessuten standard på alle utgaver. Hele 1,68 kvadratmeter er dekket med glass. Det rekker helt tilbake til hodestøttene på andre seterad. Det kan ikke åpnes, men det er heller ikke poenget. Det viktigste er sikten, lyset og romfølelsen det gir.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer