Plass og komfort

Mondeo er størst og C5 mest komfortabel. Passat er ganske stor, men taper litt på komfort.

Publisert
Sist oppdatert

Av bilene i mellomklassen er det ikke mange som kan matche Mondeos plassforhold inne i kupeen. Derfor er det ikke overraskende at vi konstaterer at Passat og C5 blir henvist til plassene bak når det gjelder romslighet.

Bakseter

Spesielt i baksetet imponerer Mondeo. Her er det masser av plass både til bena og hodet, i lengden og bredden. Passat kommer som en ganske god nummer to, til tross for at den er en del smalere. Minst lukrativt for de plasskresne baksetepassasjerene er C5. Spesielt beinplassen er rett og slett skuffende for en så stor bil. Det var bare så vidt "testpassasjeren" på 188 centimeter fikk plass med bortimot normal sitteposisjon "bak seg selv", mens i Mondeoen opplevde han å disponere en overflod av plass og den var grei også i Passaten.

For de lasteglade

Når det gjelder bagasjerom har Passat overtaket, dersom du kjører uten reservehjul. Med gulvet som skjuler dette på plass, er den omtrent jevnstor med Mondeo. Citroen C5 kommer sist også her, og har med sine 505 liter etter VDA-standarden omtrent 50 liter mindre enn de andre. Det er ikke dramatisk, men ved direkte sammenligning er det lett å se hvilken som er minst praktisk for familier på bilferie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer