Plass og komfort

Nye Subaru Forester er på det jevne både når det kommer til opplevd kvalitet og bakseteplass. Høyt utstyrsnivå og god lasteromsplass trekker opp.

Publisert
Sist oppdatert

Subaru Forester tilbyr en høy sitteposisjon, noe som gir god oversikt over trafikkbildet. Det store panseret, god opplevd kupébredde og fine kjøreegenskaper bidrar til å skape den gode storbilopplevelsen. Interiøret er i hovedsak relativt moderne, lettbrukt og praktisk. Subaru har tatt i bruk hele fem dreiebrytere, midtkonsollen omfatter blant annet to koppholdere og midtarmlenet er justerbart i lengderetningen.

Kvalitetsundersøkelser

Både stereoanlegg og fartsholder kan betjenes via rattet og varmetråder er på plass ved vindusviskernes hvileposisjon. Instrumentbelysningsknappen styrer lysstyrken også i knapper, displayer og skjermer - og blå, diodebasert komfortbelysning er på plass i taket. Støv- og vannforseglingen av døråpningene fremstår som gjennomarbeidet og effektiv og baksetepassasjerene kan glede seg over både nedfellbart midtarmlene og smarte, oppvippbare koppholdere i sitteputen. Gassdempere løfter panseret og den som tar seg råd til Premium-varianten kan glede seg over nøkkelfri adgang og start. I tillegg vet vi at Subaru har kommet godt ut i en rekke kvalitetsundersøkelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer