Plass og komfort

Svært få biler tilbyr en like romslig, behagelig og komfortabel kjøretur for syv personer.

Publisert
Sist oppdatert

Et av særtrekkene til Grand Voyager, er at Chrysler har satset på en to-to-tre-formasjon. Dette i motsetning til nesten alle andre syvsetere, som har tre seter på andre seterad og to seter bakerst. En av fordelene ved Grand Voyagers setekonfigurasjon, er at den gir god adgang til tredje seterad. Samtidig kan de to passasjerene på andre seterad nyte egne kapteinsstoler med nedfellbare armlener på begge sider. Og den midtre passasjeren på tredje rad kan glede seg over svært god benplass.

Romslig

Et minst like viktig særtrekk ved Grand Voyager er at den er uvanlig stor. Ikke bare er den oppsiktsvekkende bred innvendig, den tilbyr samtidig meget god benplass og akseptabel takhøyde for hele syv passasjerer. Og dette samtidig som det er plass til en masse bagasje bak tredje seterad. Svært få konkurrenter kan tilby denne overfloden av plass, noe som nærmest plasserer Voyager i en klasse for seg.

Fleksibel

Grand Voyager grunnla på mange måter flerbruksbil-klassen og Chrysler har opp gjennom årene vist at de er gode på nettopp flerbruk. Alle de fem bakre setene kan ved relativt enkle håndgrep legges ned i gulvet, som blir helt flatt når setene har forsvunnet. Dette åpner for tallrike muligheter og kombinasjoner av passasjerer og last. Bilen er selvsagt også utrustet med skyvedører, noe som forenkler inn- og utstigning på trange steder, som gjør det enkelt å jobbe med barn i baksetene og som eliminerer risikoen for at barna skal slå dørene inn i bilen ved siden av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer