Plass og komfort

Masse plass, god langturkomfort - med få modifikasjoner - og generelt svært hyggelig som feriebil.

Publisert
Sist oppdatert

Ford Galaxy er akkurat like lang som Ford Mondeo stasjonsvogn - 483 centimeter. De er også omtrent like brede. Bilene er for øvrig bygget på samme plattform og har samme akselavstand - solide 285 centimeter. De etterlater altså samme "avtrykk" på bakken.

Plass, plass, plass

Allikevel er det mye mer plass i Galaxy, og hele hemmeligheten ligger selvsagt i å "bygge i høyden", hvilket var og fortsatt er grunnstenen i MPV/flerbruksbil/fleksibil-konseptene. Kort sagt: Plassforholdene er gedigne - for både folk og bagasje hvis man er opp til fem personer, hovedsaklig for folk hvis man er syv. Men, i motsetning til de fleste syvsetere på markedet, er det faktisk plass til noen reisevesker bakerst også med tredje seterad i bruk.

Trivelig og lyst

Førermiljøet er i Fords nye, moderne stil, og det var i S-Max og Galaxy det dukket opp - og slo an - første gang. I forhold til S-Max er stilen litt mer konservativ i Galaxy; hos S-Max finner man på tilsvarende utstyrsnivå benevnelsen "Titanium" som har et mer metall/tekno-look mens Galaxys "Ghia" er noe mer "cosy" med litt tre-dekor. Men det er moderne, oversiktlig med rene linjer, og gir etter vår mening nyeste generasjon Ford et adskillig mer eksklusivt preg enn tidligere - ja vi nærmer oss premium-følelsen med unntak av noen detaljer og noe plast som virker litt billig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer