Plass og komfort

Laguna er komfortabel. Plassforholdene er derimot ikke blant de beste i klassen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å kjenne seg vel inne i Laguna. Interiøret er trivelig og et viktig punkt å merke seg i forbindelse med at Renault har lovt et kraftig kvalitetsløft er nettopp kvalitetsfølelsen. Både materialer og sammenføyninger i interiøret, og da spesielt i dashbordet, gir et overbevisende kvalitetsinntrykk, og myk polstring både oppe og nede virker også betryggende.

Ergonomi

For øvrig er førermiljøet tiltalende når det gjelder layout og ergonomi, selv om bruken av dreiehjulet på midtkonsollen for å betjene navigasjon og musikkanlegg krever noe tilvenning. Dette muliggjør imidlertid frigjøringen av plass på instrumentpanelet, som ikke blir overbelemret med knotter og dermed blir mer oversiktlig.

Gode seter

Både føreren og passasjerene blir tilgodesett med seter hvor man sitter godt og komfortabelt uten at den svampaktige følelsen man tidligere forbandt med "fransk komfort" er tilstede. Imidlertid kunne det vært gitt ytterligere muligheter for justeringer både for sete og ratt (dette er selvsagt justerbart i lengde og høyde) for å finne en sittestilling på høyde med de beste i klassen for de som er litt langt unna gjennomsnittet høy eller proporsjonert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer