Plass og Komfort

Kjørekomforten er overraskende god, og de to sitteplassene har nok plass for de fleste.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har allerede vært inne på den litt merkelig gangen over ujevnhetene, og det er unektelig en litt spesiell følelse når for- og bakhjul treffer hull i veien nesten samtidig, for å overdrive litt. Men vel oppe i fart på landeveien er ikke Fortwo så stumpete som man kanskje kan tro. Det er likevel langt opp til ordinære småbiler.

En del støy

Også støynivået er litt i overkant sammenlignet med mer vanlige og langt større småbiler. Det er først og fremst motor- og vindstøy som trekker ned mest. De smale hjulene hører man naturlig nok ikke så mye til.

Ikke lengdejustering

Ettersom Fortwo kun er beregnet på to personer, er det greit med plass til disse to. Setene kan skyves nok tilbake til at selv lange personer får plass. Men i bredden, og i selve fotrommet, merker man at dette er en liten bil. Vi savnet også å kunne trekke til oss rattet. Lengdejustering glimrer nemlig med sitt fravær.

Bagasje

Bagasjeplass er det litt tynt med, men to personer får med seg et par normale bagger til en helgetur. Dermed har denne bilen strengt tatt nok plass til det bruket den er beregnet for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer