Plass og komfort

Komfortnivået er greit, men på innvendig plass er det mange kompaktkabrioleter som overgår 1-serie.

Publisert
Sist oppdatert

La det være sagt med en gang, dette er først og fremst en bil for to. Allerede i en vanlig 1-serie er bakseteplassen ganske begrenset og blant de dårligere i klassen. Vi hadde derfor regnet med at beinplassen for de der bak skulle være enda dårligere.

Bakseter

For her er faktisk ikke den nye kabrioleten så altfor ille. To personer på 175 centimeter har mer enn nok plass til å sitte bak hverandre, hvilket betyr at barn kan sitte bak de fleste rimelig komfortabelt.

Smal

Da er det heller plass i bredden det skorter på. For veggene svinger kraftig innover i baksetet slik at passasjerene blir sittende vendt litt innover, nesten som i en t-kopp på tivoli, og det er dårlig med plass til skuldrer og armer. Også takhøyden er begrenset på taket på. Ikke særlig behagelig over tid, med andre ord, men godt nok til at de fleste får transportert fire ikke altfor store mennesker over et lite stykke. Baksetene har altså en funksjon og er greie å ha i bakhånd.

Intimt

Foran er det bedre, men de som nærmer seg to meter vil slite litt her også. 1-serie har en ganske intim førerplass. De som ikke er så storvokste finner seg godt til rette og det er enkelt å finne en bortimot optimal kjørestilling takket være gode justeringsmuligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer