Plass og komfort

Et kult interiør og rimelig god komfort veier noe opp for de begrensede plassforholdene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er begrenset hvor mye plass du kan få inn på drøyt 3,5 meter bil, uten å bygge mye i høyden. Så er det nok heller ingen som forventer å få en fullverdig fireseter i denne bilen heller, men baksetene er ikke bare til pynt. Fire voksne gjennomsnittspersoner får det vel trangt, men to personer på om lag 175 centimeter kan sitte bak hverandre.

Dårlig takhøyde

Den største begrensingen bak ligger helt klart i takhøyden, i alle fall med glasstaket som satt i vår bil. Allerede ved nevnte høyde begynner man å slite med å få plass til hodet, men med en lett lutrygget sittestilling går det akkurat.

Ikke skikkelig rattjustering

Foran er ikke dette noen problemstilling, men benplassen for føreren er begrenset slik at man blir sittende med en ganske krapp vinkel i knærne, også i venstrebeinet som ikke kan strekkes spesielt langt ut. Noe av forklaringen ligger i mangelen på lengdejustering av rattet. Det gjør at man må skyve setet lenger frem enn man i utgangspunktet hadde foretrukket for å komme nærme nok rattet. Bedre blir det ikke av at den lett liggende rattvinkelen som sørger for at toppen av rattet fort havner for langt unna hendene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer