Plass og komfort

Det er god plass ombord i C-Crosser som også har en tredje seterad. Komfortnivået er riktig bra.

Publisert
Sist oppdatert

Vi begynner med kjørekomforten: Som nevnt sørger hjulopphenget for en ganske behagelig fremdrift, også på ujevn vei selv om skarpe ujevnheter merkes relativt godt.

Komforten ivaretas også gjennom et behagelig lavt støynivå; her hjelper det naturlig nok at den kultiverte dieselmotoren er stillegående i seg selv. For øvrig er verken rullestøy eller vindsus påtrengende selv om førstnevnte er merkbar på grov asfalt.

God plass

Komfortabelt reiser man også fordi man har god plass. Forsetepassasjerene sitter godt og det er god klaring under taket. Setene er komfortable og gir grei støtte - sidestøtten kunne vært noe bedre ved aktiv svingkjøring, men det er i det hele bra. På andre seterad er det god plass selv i fremre posisjon - setene kan flyttes frem og tilbake og seteryggen kan lenes bakover. Baksetet er delt i forholdet 60/40 og hver del kan manøvreres uavhengig.

Nødseter

Tredje seterad må imidlertid karakteriseres som nødseter - her kan to barn sitte greit nok, men for voksne blir det en nødløsning over korte avstander. De færreste bruker syv seter til daglig, og når tredje seterad er nedfelt - de legges enkelt ned og forsvinner i lastegulvet - blir det riktig god plass til bagasje. Ønsker man å øke lasterommet vippes en eller begge delene av baksetet enkelt forover ved å trykke på en knapp, og lastegulvet blir da flatt og fint. Bakluken kan åpnes i to deler - øvre del heves mens den nedre felles ned og danner en utstikkende lastelem som skal tåle 200 kilo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer