Plass og komfort

Avenger er ikke en bil for perfeksjonister og feinschmeckere. Men plassforholdene i kupeen er gode.

Publisert
Sist oppdatert

Det blir kanskje litt mye gjentakelser av gammel kritikk i denne testen, men slik får det bare være så lenge ikke Dodge har forandret nevneverdig på tidligere kritiserte egenskapere i forhold til nært beslektede biler. For Avenger har et billigpreget interiør. Ikke at det er uutholdelige, det finnes verre modeller enn Avenger, men dette er fortsatt ikke bilen for dem som er opptatt av opplevd kvalitet.

Billige materialer

Årsaken til det er rett og slett et oppsiktsvekkende billig materialvalg. Så godt som ingen steder i hele kupeen finner du polstrede materialer, unntatt i setene naturligvis. Til og med midtarmlenet er hardt, med kun en slags gummimatte som dempende overflate.

Faktisk leverer mange biler helt ned i småbilklassen et betydelig bedre kvalitetsinntrykk enn dette. Men finishen er ikke håpløs. Det ser helt greit ut og det er først når man begynner å ta på flater, bruke hendler og så videre at man virkelig merker svakheten.

Fine detaljer

Positivt visuelt sett er den utstrakte bruken av små LED-lamper i interiøret som skaper en lun atmosfære. Også den iskalde blå-grønne instrumentbelysningen er litt snasen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer