Plass og komfort

Enorm bakseteplass, eksklusive materialer og enormt med utstyr sørger for at LS 600hL blir en helt spesiell opplevelse.

Publisert
Sist oppdatert

Vårt testeksemplar var altså en L-utgave, noe som betyr 12,0 centimeter lengre akselavstand, ditto bakseteplass og superbrede bakdører. Vi målte 94,5 centimeter benplass i baksetene, noe utgjør rundt 15,0 centimeter mer enn i store familiebiler. Det betyr at selv 2,0 meter høye personer virkelig kan strekke på bena.

Vårt eksemplar var forøvrig utrustet med begge de to tilgjengelige ekstrautstyrspakkene, noe som blant annet omfatter "Rear seat relaxation package". Og her snakker vi virkelig "relaxation". Vi ville ikke hatt noe i mot en kjøretur til Spania i disse baksetene - i hvert fall ikke hvis vi hadde fått sitte på høyre side. Herfra kan man nemlig kontrollere høyre forsete.

Overdådige muligheter

Etter at man har justert dette helt frem, kan man begynne å kose seg med de overdådige mulighetene. Først kan man legge seteryggen ned i 45-graders vinkel, noe som selvsagt foregår elektrisk. Så kan man trykke på knappen for å heve fotskammelen. Deretter kan man lukke persiennene i bak- og sideruter, før man velger varme eller avkjøling i sittepute og seterygg. Så kan man ta frem den store fjernkontrollen som styrer diverse massasje- og vibrasjonsprogrammer. Intensitet og hastighet kan selvsagt reguleres, noe man kan gjøre mens man nyter en av filmene man har liggende i DVD-veksleren. Disse vises via en 9-tommers LCD-skjerm i taket, mens lyden strømmer ut fra nitten - 19 - Mark Levinson-høyttalere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer