Plass og komfort

God støyisolering, fin fjæringskomfort og bra kvalitetsfølelse i interiøret er 308s sterkeste sider i dette kapittelet.

Publisert
Sist oppdatert

Kompaktklassebiler blir stadig romsligere og mange er nå store nok til å romme familier på tur. 308 er for så vidt ikke noe unntak, men sammenlignet med forgjengeren er forbedringene ganske små.

Plass foran

I forsetene får imidlertid de fleste plass, selv om vi har vært borte i kompaktklassebiler med noe mer plass til føttene. Takhøyden er tilfredsstillende og kjørestillingen kan justeres etter de flestes ønsker. Pluss skal Peugeot ha for skikkelig dybdejustering av rattet og nok plass til knærne under rattstammen slik at det blir lett å komme nærme nok med de komfort- og sikkerhetsfordelene det har.

Grei bakseteplass

I baksetet er 308 ganske gjennomsnittelig. Dersom de der foran senker setene sine helt ned, er det ikke mulig å kile føttene inn under forsetene, men de fleste har likevel greit med plass. Selve baksetene er rimelig gode å sitte i og det store glasstaket som er standard fra og med utstyrsnivået Premium Pack gjør det langt triveligere der bak, ikke minst i norsk fjellandskap. Glasstaket bidrar for øvrig til å gi et lyst og romslig inntrykk i hele kupeen. Dermed føles 308 kanskje hakket romsligere enn den i virkeligheten er, og det er jo positivt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer