Plass og komfort

Det er først og fremst bagasjerommet som har blitt større i stasjonsvognutgaven av Fabia.

Publisert
Sist oppdatert

Men det har til gjengjeld blitt skikkelig stort også. 480 liter er sammenlignbart med mange biler helt opp i mellomklassen og langt bedre enn i både kombivarianten og konkurrenten Peugeot 207 SW. Lettanvendelig er det også, med en relativt lav lasteterskel og firkantede former. Dersom du legger ned baksetene, får du 1460 liter til rådighet. Helt flat blir lasteflaten aldri, men dersom du vipper opp sitteputene og tar av hodestøttene, kommer du et godt stykke på vei.

Bra baksete

Bakseteplassen er mer eller mindre uforandret, men det gjør i grunn ikke så mye for her er Fabia ledende i småbilklassen allerede som kombi. Dermed er det ikke noe problem å plassere fire voksne personer av noenlunde normal størrelse i denne bilen.

Ikke spesielt fleksibel

Fleksible og spesielt smarte løsninger finner du imidlertid ikke i denne bilen. Fabia er en helt tradisjonell stasjonsvogn uten snedige interiørløsninger som gjerne finnes i små fleksibiler. Men så har da også Skoda Roomster i dette segmentet.

Sittekomfort

I fremsetene sitter man godt, men standardsetene som sitter i Elegance-utgaven gir naturligvis noe mindre støtte enn sportsstolene som følger med utstyrsnivået Sport. Plass er det greit med, både i bredden og til føtter og hode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer