Plass og komfort

Bilen er romslig men mindre enn man skulle tro. Komfort- og lydnivå er bra men vi ville holdt oss til standard-felger.

Publisert
Sist oppdatert

Vi nevnte innledningsvis bilens økte dimensjoner. Mens forrige V70 lå midt på treet i mellomklassen er nykommeren, som vi sa innledningsvis, basert på storbilen S80. Dette til tross, man får ingen gedigen rommelighetsfølelse inne i V70. Derimot får man inntrykket av å bli godt tatt vare på og pent behandlet, og det er nok vel så viktig for de fleste Volvo-kunder. Solid og godt bygget er inntrykket, og om det da ikke er klasseledende kupébredde i albuehøyde får så være.

Ergonomi og stil

Trang er imidlertid bilen ikke, og i forsetene er plassforholdene riktig gode. Når så førermiljø, instrumentering og generell layout er bortimot gjennomført ergonomisk og brukervennlig på ekte Volvo-manér har bilen ingenting å skamme seg over i forhold til sine tyske premium-konkurrenter. Volvo har greid å finne sin egen stil, moderne, oversiktlig og kjølig og nøkternt stilfullt - slik man gjerne oppfatter det skandinaviske ute i verden. Typisk Volvo er det også at forsetene er aldeles ypperlige; her kan alle finne seg til rette med god lårstøtte og de innstillingsmuligheter som trengs. I testbilen var disse attpå til trukket i såkalt softbeige og ventilert skinn som ytterligere øker sjansene for å komme frisk og uthvilt til bestemmelsstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer