Plass og komfort

Stor kompakt? Kompakt mellomklasse? Golf stasjonsvogn har god plass. Og bra komfort.

Publisert
Sist oppdatert

At vi har med en Golf å gjøre hersker det ingen tvil om fra det øyeblikket vi setter oss bak rattet. Her er ergonomien ypperlig; førermiljøet er ryddig og oversiktlig. Sittestillingen kan justeres til det nærmest perfekte og materialvalg og opplevd kvalitet er fortsatt en referanse i kategorien.

Traust interiør

Men spennende er det ikke. Tvert imot - det er traust og på grensen til trist etter vår mening. For vår del hadde vi gjerne sett et islett av noe friskere i fargevalg og formgivning, men det er selvfølgelig et spørsmål om smak og behag, og mange VW-kunder setter nok pris på at interiøret er akkurat slik det er. Og at det inngir tillit er det ingen tvil om.

OK kupéplass

Vår testbil i sporty utførelse hadde bekvemme forseter med rimelig god sidestøtte og regulerbar korsryggstøtte selv om betegnelsen sportsseter er litt på grensen. Som på Golf kombikupé er det god plass i baksetet - to voksne eller tre barn kan ta plass. La oss si det slik: Det er bra for kompaktklassen, men for en bil som faktisk er 456 centimeter lang og dermed "formelt sett" tilhører nedre del av mellomklassen er ikke bakseteplassen bedre enn man bør kunne forlange. Vår testbil var utstyrt med det todelte panoramataket, og da blir det begrenset med takhøye for lange personer, men de under 1,90 - altså det store flertall - får plass nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer