Plass og komfort

Plass? Nei, ikke så mye. Komfort? Tja, lite grann.

Publisert
Sist oppdatert

La det være sagt med en gang: Daihatsu Copen er ikke en bil for storvokste personer. Det er heller ikke en bil for de som ofte drar på langturer og har behov for å ha med seg bagasje, med trykk på bagasje uten mye foran. Med taket nedfelt, har man nemlig så godt som ingen lasteplass til rådighet. Den lille stripen som er tilgjengelig bak taket er så liten at du til og med skal slite for å få plass til fire melk og Dagbla’ for i går.

Med taket på blir bagasjeplassen imidlertid en del større. 210 liter er fordelt utover et ganske stort område, men dybden gjør at ferieklærne helst bør flatpakkes.

Intim

For føreren og passasjeren er plassen også ganske begrenset, men kanskje ikke så ille som man skulle tro. Personer på rundt 1.80 kan greit kjøre Copen, men inn- og utstigning er ganske trøblete. Vel nede i sportsstolene sitter man faktisk ganske godt, så lenge man ikke er spesielt bred over baken eller ryggen. Kontakten med passasjeren blir i tillegg ganske intim, så nærme man sitter hverandre. Dersom du kjører lukket er takhøyden også ganske begrenset, ikke minst mot siden av kupeen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer