Plass og komfort

Freelander har blitt større og mye mer komfortabel, og fortsatt er det slik at personer prioriteres foran gods.

Publisert
Sist oppdatert

Og det er jo bra så lenge man ikke er i ferd med å pakke for norsk vinter- eller påskeferie, når det ikke er mulig å få med seg de tre siste bagene er benplassen i baksetet litt uinteressant. For bagasjerommet er lite, det er grunt og kort. Bagasjerommet er definitivt Freelanders svakeste side, og det er litt mystisk hvordan konkurrentene har fått til såpass mye større bagasjerom på biler som i praksis er like lange. Under bagasjeromsgulvet ligger reservehjulet, men det forklarer i grunnen bare hvorfor ikke bagasjerommet er så dypt.

Ny flaskerekord

Ved siden av å utmerke seg med god komfort setter Freelander ny rekord i antall flasker de to i forsetene kan ha tilgjengelig. Det går fire halvliters brusflasker i hver dørlomme, og i midtkonsollen er det plass til ytterligere tre. Utover flaskekapasiteten er det ikke like mye oppbevaringsrom i Freelander som i de andre Land Roverne, og interiøret er kanskje det strengeste i familien.

Interiøret kan ikke på noen måter sammenliknes med forgjengeren, og slektskapet til de større søsknene er tydelig med store dreiebrytere og tydelige knapper som gjennomgangsmelodi. Funksjonaliteten er god, og det beste er at alle funksjonene er helhetlig satt sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer