Plass og komfort

Volvo sørger for god plass og høy komfort i alle seter. Som langtursbil er S80 førsteklasses. Til daglig bruk også.

Publisert
Sist oppdatert

- S80 er romslig og svært komfortabel! Det sa samtlige som kjørte bilen i testuken, enten de var store eller små, kvinne eller mann. Du skal heller ikke ha kjørt mange nyere Volvoer for umiddelbart å kjenne igjen interiøret. Den kanskje største generelle forskjellen er at Volvo har klart å utnytte bilens størrelse til å gi en luftigere innvendig følelse enn i de mindre S-modellene, hvor man kan føle seg litt i overkant beskyttet og innelukket.

Deilig innebil

Førersetet er selvsagt viktigst, og Volvo har fått til en luksuriøs blanding av fasthet og mykhet - og med mer enn stort nok justeringsmonn. Fra ekstrautstyrslisten var bilen forsynt med både skinn og elektrisk justering av førersetet for til sammen 11.300 kroner, noe det er vel verdt. Volvo har dessuten jobbet hardt med luftkvalitet og interiørmaterialer, noe både allergikere og vi andre i lengden vil sette pris på. Og med henholdsvis tretrinns ventilasjon og oppvarming av setene (standardutstyr), skal det godt gjøres å ikke kroe seg av velvære.

Varme bak

Ja, selv baksetene har elektrisk setevarmer, noe oldefar garantert vil sette pris på når han skal kjøres til kirken på kalde, vinterlige søndagsformiddager. Men nå skal vi ikke gå gjennom hele listen av standard komfortutstyr i S80, bare slå fast at det høyt nivå i utgangspunktet. I tillegg var bilen utstyrt med ekstra godsaker for hele 140.000 kroner. Riktignok utgjør automatgiret 20.000, men da gjenstår fortsatt 120.000 man bør kunne gjøre rede for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer