Plass og komfort

Peugeot 207 kan skilte med god plassfølelse, et klasseledende interiør og et høyt utstyrsnivå utstyr. Men bakseteplassen skuffer.

Publisert
Sist oppdatert

Peugeot 207 kan skilte med et interiør som er oppsiktsvekkende elegant, tidsriktig og eksklusivt. Vi lot oss blant annet fascinere av det horisontalt todelte dashbordet, de uavhengige instrumentklokkene og den lekre innrammingen av luftdyser og dashbordkonsoll.

Med utgangspunkt i at vi her snakker om en småbil, bærer 207-interiøret i det hele tatt preg av å være langt over gjennomsnittet påkostet. For eksempel finner vi brede sminkespeil med dobbel belysning i begge solskjermer. Dashbordplasten er riktignok ikke polstret, med overflaten er trukket i et mykt materiale som gir nesten samme effekt. Det store digitaldisplayet på toppen av dashbordet viser både klokke, dag, dato, utetemperatur og radiostasjon. Og når man åpner hanskerommet møtes man av et lokk som er utrustet med holdere både for kopper, briller, mynter og kredittkort.

Kompaktklasse-opplevelse

Peugeot 207 kjennetegnes også av en fremskutt frontrute. Denne sørger sammen med lave vinduskarmer og store sidevinduer for at mye lys slippes inn i kupeen, noe som i sin tur bidrar til fremragende plassfølelse. Sammen med det eksklusive interiøret bidro plassfølelsen til at vi gjentatte ganger glemte at det faktisk var en småbil vi befant oss i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer