Plass og komfort

Takket være lang akselavstand og rikelig takhøyde kan Note by på imponerende plassforhold. Spesielt baksetet er et trivelig sted å være.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke ofte vi kjører biler på drøyt fire meter med så god bakseteplass. Med førersetet justert i vanlig kjørestilling og baksetet skjøvet i bakerste posisjon, kan undertegnede (174 centimeter) sitte med strake ben ”bak seg selv”. Sittestillingen blir også tilfredsstillende for passasjerene med riktige vinkler og behagelig sittepute. Baksetene kan skyves trinnløst frem og tilbake avhengig av hvor mye bagasje man har med seg. Bagasjerommet er ikke veldig stort, men med mulighet til å laste helt opp til taket burde det likevel holde greit for en liten familie. Nissan har også installert lastekroker og festeanordninger for å holde bagasjen på plass.

Ikke flatt lastegulv

Baksetene kan også legges ned, enten alle eller splittet i en 60/40-fordeling. Dessverre får man ikke noe flatt lasteplan og selve innlastingsterskelen kunne med fordel vært lavere. For øvrig er det godt med oppbevaringsrom inne i kupeen. Mest spesielt er oppbevaringsrommet under sitteputen i passasjersetet foran. Mange kunne komme til å eie bilen et helt liv uten å oppdage dette. På baksiden av forsetene har man integrerte lommer og flybord med koppholdere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer